Om oss

Om oss

 

Vår vision på Crescentia är att hjälpa våra kunder förbättra deras kommunikation med marknaden. Våra företagsvärderingar är:

  • Kunder
  • Integritet and Respekt
  • Passion

 

Det är viktigt för oss att förstå våra kunder och deras behov. Vi uppfyller förväntningar och en plattform för framtiden.

 

Integritet och Respekt genomsyrar allt vi gör. Vi uppträder ärligt och etiskt i alla våra handlingar.

 

Vi har en passion för vad vi gör och det märks i vårt arbete.

 

Vi har stor erfarenhet inom marknadskommunikation och PR både Europeisk såväl som globalt. Vi arbetar med alla parametrar inom marknadskommunikation – strategiskt och taktiskt. Vårt fokus ligger på kundens verksamhet.

 

VD för Crescentia AB är Anne Kjaer Andersson. Anne har en omfattande erfarenhet inom Marknadsföring och Marknadskommunikation, då hon har arbetat för Eastman Kodak Company under 17 år. Anne har haft Europeiskt ansvar sedan 1992. Under tiden 2000-2007 var hon Europeisk Kommunikations- & PR Direktör för Eastman Kodak Koncernen. Sedan 2007 har hon drivit en egen verksamhet inom konsumentbranschen.

 

 

 

Crescentiaträdet växer runt hela jorden och är även känt som Calabashträdet. Trädet växer snabbt och blir upp till 10 m högt. Frukterna har ett tunt hårt skal med en mjuk kärna och kan bli up till 25 cm i diameter. Den mjuka kärnan kan användas medicinskt vid andningssvårigheter. Skalet har använts som bägare eller musikinstrument. Frukten var inspiration vid byggandet av Soccer-City Staduim i förorten Soweto, Johannesburg, Sydafrika inför FIFA World Cup 2010.

Copyright © All Rights Reserved